Werkt u al samen met one people service?

Ons detacheringsbureau heeft het de afgelopen jaar steeds drukker geworden en dat is natuurlijk alleen maar een goed teken. Ik heb echter wel gemerkt dat wanneer je al het werk zelf wilt blijven doen, je op een gegeven moment in de problemen komt. Wij hebben daarom gekeken of wij onze back office ook konden uitbesteden omdat wij dan heel veel meer tijd vrij konden maken om ons op onze kerntaken te richten. Ik ben gaan kijken wie wij dan konden vragen wanneer wij dit plan wilden verwezenlijken en dus ben ik gaan kijken wie ik in de arm zou kunnen nemen. Ik heb toen gezien dat ik een keer moest gaan kijken naar de mogelijkheden van one people service. Ik had namelijk heel goede verhalen gehoord over de mensen van one people service en ik wilde daarom graag weten of ik ook met deze mensen kon gaan werken. Ik ben daarom gelijk even naar de site van one people service gegaan, via oneps.nl, en daar heb ik heel goed kunnen lezen wat de mensen van one people service allemaal voor je kunnen. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site terecht ben gekomen en ik heb toen ook gelijk even gekeken of ik een keer met iemand van one people service kon praten. Ik had namelijk een aantal praktische vragen en ik kon het antwoord op deze vragen niet op de site vinden. Ik heb daarom even een mailtje gestuurd met daarin de vraag of zij een keer contact met ons konden opnemen en ik had nog niet op enter geklikt of ik had al iemand van one people service aan de lijn. Dat was de service die ik hoopte te vinden. Ik ben daarom gelijk met deze medewerker in gesprek gegaan om te horen wat zij voor mij konden doen en ik ben heel blij dat ik one people service benaderd heb. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat ik voor een goede prijs geholpen kon worden, dus ik ben blij dat ik de stap gezet heb om mijn bedrijf anders te organiseren.

Ik werk met veel plezier samen met de mensen van one people service

Ik werk nu al een tijdje samen met de mensen van one people service en ik ben nog altijd blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb. Het is namelijk zo dat ik gemerkt heb dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om te zorgen dat ik voor een goede prijs met hen kan samenwerken en ik heb daardoor veel meer tijd voor andere dingen.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden en de diensten van one people service, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site oneps surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen wat deze specialisten u allemaal te bieden hebben

Ik hoop dat wij nog lang met dit bedrijf kunnen blijven samenwerken want ik ben zeer te spreken over one people service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *