Veilig vervoer is essentieel

Palletwikkelmachine

Als bedrijf weet je dat veilig producten vervoeren een van de belangrijkste aspecten is, je kunt de producten wel van hoge kwaliteit maken maar als het bij het vervoer verkeerd gaat heb je het nog voor niets gedaan. Zorg dat dozen die geladen zijn op een pallet niet om kunnen vallen, door gebruik te maken van een palletwikkelmachine kun je dozen en andere producten zo sealen dat ze nooit om kunnen vallen. Hierbij ben je er zeker van dat de dozen goed aankomen bij je klanten.

Palletwikkelmachine

Instelmogelijkheden

Niet ieder product of doos heeft dezelfde eigenschappen, ook de reden waarom je een pallet in moet wikkelen bepaald hoe stevig de folie gewikkeld moet worden. Naast de hoogte die is in te stellen, kun je met een palletwikkelmachine ook instellen hoe strak de folie gewikkeld moet worden. Moeten er bijvoorbeeld dozen vastgezet worden, dan hoeft de folie niet te strak te wikkelen omdat de dozen ander indeuken. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe je de producten verpakt.

Perfect om producten op te slaan

Elk bedrijf met een magazijn weet dat producte die enige tijd in het magazijn liggen stoffig worden, dit kun je voorkomen door de dozen of producten in te sealen. Een dun laagje folie om de dozen heen, voorkomt al dat deze stoffig worden. Een palletwikkelmachine is dus niet alleen geschikt om veilig producten vast te zetten, maar is ook voor andere werkzaamheden geschikt. Voor meer mogelijkheden en de verschillende machines kun je kijken op pacomaeurope.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *