Tips voor kassarollen kopen

Misschien bij het idee aan kassarollen kopen denk je niet meteen dat dat veel moeite kost. Dat klopt ook wel, maar er zijn toch een paar punten waarbij het wel verstandig is om erop te letten. Het is namelijk toch iets wat bijna al je klanten in handen krijgen dus als je daar een goede indruk mee kan maken dan is dat natuurlijk super mooi meegenomen. Hier staan een paar ideeën en tips op een rij voor het moment dat je kassarollen moet kopen. 

Soort kassarol kopen

De meest voorkomende kassarol in de thermo kassarol. Op deze manier van bonnetjes printen heb je namelijk geen inkt nodig maar worden de woorden en prijzen op het papier gebrand. Zo kan je nooit zonder inkt komen te zitten en dien je alleen kassarollen kopen te doen. Natuurlijk wel zonder kassarollen maar als je goed bijhoudt hoeveel je verbruikt per maand dan kan je daar je inkopen op aanpassen. Het scheelt in ieder geval dat je niet ook nog eens op de inkt moet letten. 

Soorten en maten

Als je niet helemaal zeker bent welke maat kassarollen kopen je nodig hebt dan staat meestal op de site waar je het wilt kopen aangegeven hoe je moet opmeten. Dit is ook zeker handig om te doen want je wilt niet met vijftig rollen zitten opgescheept die in de verkeerde maat zijn binnengekomen. Als je ook eens een keer iets totaals anders wilt hebben dat het normale standaard wit kan je ook voor een ander kleurtje gaan. Zo zijn er kassarollen die je kan kopen in de kleuren geel, blauw of roze. Dit is bijvoorbeeld leuk als je merk van de gekke kleurtjes is. Een kassabon in een andere kleur dan wit zal in ieder geval een leuke indruk achterlaten bij de klant.

Kassarollen kopen; Reclame of korting

Ga je kassarollen kopen, dan is de meest voorkomende keuze met een witte achterkant. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld reclame van andere bedrijven op de achterkant te laten printen of natuurlijk van je eigen winkel of bedrijf. Soms kiezen winkels er ook voor om kortingsbonnen op de achterkant van de bon te laten printen. Zo doe je er net wat extra’s aan om je klanten terug te laten komen. Het zal net als een gek kleurtje in ieder geval een leuke indruk achterlaten bij de klant. 

De keuze

Als je aan alle bovengenoemde punten hebt gedacht kan je het koop process in gang zetten. Het is van belang dat je altijd genoeg rollen in je winkel hebt liggen want het is wel een groot probleem als je in de loop van de dag dat je open bent opeens niet meer genoeg papier hebt om bonnen uit te draaien. Bonnen gebruiken mensen namelijk ook vaak voor garantie of als ze iets willen ruilen. Let hier dus goed op. Vergeet in ieder geval niet dat de bonnen ook een indruk op je klanten achterlaten en als je ergens iets leuks kan doen om indruk te maken dan zijn je bonnen een interessante manier. Kassarollen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *