Neem een kijkje op www.rondomwerk.nl/ voor goed loopbaanbegeleiding

logo_rondomwerk

Ben je op zoek naar goede loopbaanbegeleiding? Neem dan eens een kijkje op  www.rondomwerk.nl/ dit bedrijf biedt namelijk een loopbaanbegeleiding aan die pas als een handschoen. 

Een erg goede en overzichtelijke website 

Wanneer je terecht komt op www.rondomwerk.nl/ kom je terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. op de website van dit bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op het internet zijn ook zeer veel erg positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Dit sprak mij zelf erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen. Een van mijn werknemers kon namelijk niet meer goed meekomen met de werkzaamheden die er op de werkvloer verricht moesten worden. Hier zochten wij beide een oplossing voor.

Vitaalteam

Zeer vriendelijk en erg uitgebreid geholpen 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Ik kon samen met mijn werknemer al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we de situatie uitgelegd en besloten we om op zoek te gaan naar een oplossing. Een aantal gesprekken later werd het ons duidelijk dat mijn werknemer beter een andere functie binnen mijn bedrijf kon hebben. Hier heeft hij het nu erg naar zijn zin en levert goed werk op. Daarom zijn we ook zeer tevreden over Rondom Werk en raden het bedrijf allebei aan iedereen aan die op zoek is naar goede loopbaanbegeleiding.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*