Houd je dierbaren dichtbij met een ashanger

Ashanger

Wanneer een dierbare overlijdt, is dit voor iedereen een groot gemis. Men rouwt allemaal op zijn of haar eigen manier aan hun dierbare. De een vindt het fijn om het graf of de plaats van het uitstrooien vaak te bezoeken en de ander gedenkt de dierbare liever op een andere manier. Wanneer je het bijvoorbeeld te confronterend vindt om de plaats van het uitstrooien te bezoeken, kun je een deel van de as verwerken in een ashanger.

Ashanger

Kijk bij de Assieraden Shop

Er zijn diverse ashangers waar je uit kunt kiezen. Als je de ashanger herkenbaar wil maken voor de mensen om je heen, kun je de hanger bijvoorbeeld laten graveren met de naam of de initialen van de dierbare. Wil je het liever wat subtieler? Dan kun je ook bij de Assieraden Shop terecht voor kettingen met diverse soorten bedels.

Zo kun je bijvoorbeeld de keuze maken voor een cirkelvormige bedel, verwijzend naar The Circle of Life. Ook een bedel in de vorm van een hart, een staafje, een ster of een kruis is mogelijk. Echter kun je ook voor wat meer unieke assieraden bij deze shop terecht. Bekijk vooral de website voor de mogelijkheden, of doe wat inspiratie op. Afhankelijk van je smaak kun je ook kiezen uit zilver, RVS, verguld RVS of roségoud kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *