Honeywell BW Ultra

De Honeywell BW Ultra is een nieuw type gasdetector, die in staat is om vijf gassen tegelijk te meten. Standaard is het apparaat uitgerust met vier sensoren: O2, LEL, CO en H2S. De vijfde sensor kan naar keuze worden geplaatst. Daarbij heb je de keuze uit CI2, CO2 IR, NH3, SO2 en VOC. De BW Ultra valt verder op door zijn moderne technieken. Het apparaat is voorzien van Bluetooth, zodat de meetresultaten op afstand kunnen worden gemonitord. Via Bluetooth worden ook software-updates geladen. De gebruikte sensoren zijn de meest moderne. Die gaan langer mee.

Inruilkorting 20% op de BW Ultra

De Honeywell BW Ultra is de opvolger van de GasAlertMicro 5, ook een detector voor vijf gassen. Als je een Honeywell BW Ultra wilt aanschaffen kun je 20% korting krijg als je de GasAlertMicro 5 inruilt. Dan profiteer je meteen van de speciale app die voor de nieuwe gasdetector is ontwikkeld. Met deze mobiele app kun je de gasmetingen van de detector meteen delen met de rest van de organisatie. Doordat de BW Ultra ook aangeeft hoe ver een meting is verwijderd van een alarmsituatie, kan er proactief worden gereageerd. Er kan worden bijgestuurd voordat zich incidenten voordoen.

meten op afstand

De BW Ultra is voorzien van een ingebouwde pomp. Die maakt het mogelijk om gasmetingen op afstand te doen. Kortom, met de BW Ultra heeft Honeywell een gasdetector in het assortiment die de veiligheid in belangrijke mate kan verhogen. Het apparaat werkt sneller dan zijn voorganger en daardoor is het gemakkelijker om snel te reageren op de metingen. Extra aantrekkelijk is de mogelijkheid om zelf een sensor naar keuze toe te voegen. Als je de BW Ultra bestelt bij G4S Safety Solutions kun je deze gasdetector helemaal naar eigen wensen laten configureren.