Elektrotransport is de oplossing voor uw logistieke processen

Vinden er in uw bedrijf veel logistieke processen plaats? Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitladen van vrachtwagens, het verplaatsen van goederen van A naar B of het aanvullen van voorraden? Voor al uw logistieke processen intern is er nu een oplossing die het allemaal een stuk gemakkelijker maakt, namelijk door middel van elektrotransport. Elektrotransport is er in vele gradaties en uitvoeringen, maar de specialisten van WEWO Techmotion hebben zich gespecialiseerd in elk opzicht. Bij veel ondernemingen vindt nog veel transport plaats die, wanneer we secuur kijken, niet arbotechnisch verantwoord zijn. Met de oplossingen van WEWO Techmotion brengt u hier verandering in.

Wat is elektrotransport?

We zijn allemaal wel bekend met de traditionele vormen van transport, zoals palletwagens en pompwagens. Deze hulpmiddelen werken uitstekend en zijn nog steeds goed te gebruiken. Maar wanneer we arbotechnisch naar de hulpmiddelen kijken zijn er nog vele verbeteringen te behalen. Stelt u zich eens voor dat een werknemer van u een pallet van honderden kilo’s moet verplaatsen met behulp van een pompwagen. In de meeste gevallen lukt dit prima, maar er zijn ook vele gevallen dat de pallet moeilijk van zijn plaats te krijgen is en er alsnog veel moeite bij komt kijken. Dit kan voor problemen in de rug veroorzaken. Met elektrische pompwagens, één van de hulpmiddelen die elektrotransport kan bieden, is dit verleden tijd. Moeiteloos kunnen zo de zwaarste pallets en andere producten verplaatst worden, zonder dat de werknemer hiermee belast wordt.

Een elektrisch magazijn is de toekomst

Elektrotransport is één van die ontwikkelingen die met open armen ontvangen wordt door menig bedrijf. Processen verlopen sneller, beter en veiliger en de werknemer wordt zo min mogelijk belast. Niet alleen resulteert dit in de verlaging van kosten, het zal ook het ziekteverzuim terugdringen. We zeggen dan ook graag dat een elektrisch magazijn dé toekomst is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *